Fundatie pentru protectia
animalelor

Adopta un catel Fii voluntar Doneaza

Fundatia pentru protectia animalelor "COLT ALB" a fost creata in anul 1992, gratie initiativei si eforturilor regretatei Dr. Vet. Ruxandra Nicolescu, persoana de o inalta tinuta profesionala si morala care a militat de-a lungul intregii vieti pentru protectia animalelor si educarea populatiei in spiritul dragostei fata de acestea.

O dragoste adevarata nu tine cont de diferente

On May 25, 2013 by admin

bety1 bety2 bety3

Pe Betty am gasit-o pe malul lacului Butimanu, prinsa intr-o cursa pentru iepuri. Era destul de grav ranita si am tinut-o in adapost 2 luni, pana s-a refacut complet. Acum si-a gasit o curte mare si stapani iubitori dar, mai ales, iubirea vietii ei, iapa Simona. In fiecare dimineata pleaca impreuna su stapanul si Simona la treburile campului. Inainte de plecare, o pupa de-o “rupe”. E incredibil cat de multe lucruri bune am putea invata de la aceste animale, daca am avea timp si ochi sa le vedem ! !