Fundatie pentru protectia
animalelor

Adopta un catel Fii voluntar Doneaza

Fundatia pentru protectia animalelor "COLT ALB" a fost creata in anul 1992, gratie initiativei si eforturilor regretatei Dr. Vet. Ruxandra Nicolescu, persoana de o inalta tinuta profesionala si morala care a militat de-a lungul intregii vieti pentru protectia animalelor si educarea populatiei in spiritul dragostei fata de acestea.


Miting autorizat la Curtea Constitutionala miercuri 25 septembrie ora 8

On September 24, 2013 by admin

Miting 25 septembrie

Curtea Constitutionala analizeaza pe 25.09.2013, orele 09, in cadrul sedintei, Sesizarea de neconstitutionalitate semnata de senatorii Romaniei.

Cu aceasta ocazie, desfasuram la Curtea Constitutionala mitingul autorizat pentru sustinerea Sesizarii si impotriva eutanasiei.
Legea votata de deputati pe 10.09.2013 nu va duce la scaderea numarului de caini de pe strada, ci doar la noi probleme pentru animale si oameni, caci eutanasia are efecte pe termen scurt. Esentiala este sterilizarea, care nu s-a aplicat NICIODATA, prin lege, la nivel NATIONAL, asa cum s-a aplicat de ex. eutanasia prin lege intre 2001-2008. Trebuie sa i se dea o sansa sterilizarii, inainte de a se spune ca ” nu e buna”.

Mitingul incepe la ora 08 si se finalizeaza maxim la ora 15, in functie de durata sedintei.

Locul desfasurarii: Calea 13 Septembrie, langa Academia Romana, vizavi de Senat (inspre Marriot).

Va invitam cu fluiere, goarne, portavoci, bannere, tricolor.

Este esential ca la ora 8 sa fie puhoi de iubitori de animale, inainte de inceperea sedintei, daca dorim sa ne aratam sustinerea in aceasta forma de strada, atunci cand judecatorii vin la Curtea Constitutionala. Odata intrati, nu ne mai pot vedea, chiar daca ne adunam mai tarziu.

Va rugam transmiteti mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>