Fundatie pentru protectia
animalelor

Adopta un catel Fii voluntar Doneaza

Fundatia pentru protectia animalelor "COLT ALB" a fost creata in anul 1992, gratie initiativei si eforturilor regretatei Dr. Vet. Ruxandra Nicolescu, persoana de o inalta tinuta profesionala si morala care a militat de-a lungul intregii vieti pentru protectia animalelor si educarea populatiei in spiritul dragostei fata de acestea.

Dracusor

On February 24, 2014 by admin

Dracusor, catelul gri, este un mascul foarte tanar care a fost lovit de o masina si a ramas cu dificultati de mers. Langa el este D, un micut in varsta de 6 luni pe care l-am gasit in Butimanu, zacand intr-un sant, plin de raie. Acum e o minunatie de catel care-si doreste tare mult un stapan. Dracusor a fost norocos. A fost adoptat virtual si este sponsorizat de dl. Niki Costea. -

dracusor dracusor-dragnea