Fundatie pentru protectia
animalelor

Adopta un catel Fii voluntar Doneaza

Fundatia pentru protectia animalelor "COLT ALB" a fost creata in anul 1992, gratie initiativei si eforturilor regretatei Dr. Vet. Ruxandra Nicolescu, persoana de o inalta tinuta profesionala si morala care a militat de-a lungul intregii vieti pentru protectia animalelor si educarea populatiei in spiritul dragostei fata de acestea.


COLITZA

On February 24, 2014 by admin

COLITZA, femela in varsta de aprox. 10 ani – a fost salvata de pe strada intr-o stare jalnica, fara nici un pic de blanita pe corp, plina de escare sangerande, numai piele si os. Unii oameni treceau cu scarba pe langa ea si o loveau cu pietre sa nu le mai stea in cale. A urmat un tratament medical de lunga durata si foarte costisitor dar acum este un adevarat caine Collie, frumos si sanatos. Din pacate, datorita vietii pe care a avut-o pe strada, este foarte retrasa si putin dornica de apropierea de oameni. A FOST ADOPTATA VIRTUAL SI ESTE SPONSORIZATA DE ALICE RATYIS.

colita colitza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>