Fundatie pentru protectia
animalelor

Adopta un catel Fii voluntar Doneaza

Fundatia pentru protectia animalelor "COLT ALB" a fost creata in anul 1992, gratie initiativei si eforturilor regretatei Dr. Vet. Ruxandra Nicolescu, persoana de o inalta tinuta profesionala si morala care a militat de-a lungul intregii vieti pentru protectia animalelor si educarea populatiei in spiritul dragostei fata de acestea.


COLITZA

COLITZA, femela in varsta de aprox. 10 ani - a fost salvata de pe strada intr-o stare jalnica, fara nici un pic de blanita pe corp, plina de escare sangerande, numai piele si os. Unii oameni treceau cu scarba pe langa ea si o loveau cu pietre sa nu le mai stea in cale. A urmat un tratament medical de lunga durata si foarte costisitor dar acum este un adevarat caine Collie, frumos si sanatos. Din pacate, datorita vietii pe care a avut-o pe strada, este foarte retrasa si putin dornica de apropierea de oameni. A FOST ADOPTATA VIRTUAL SI ESTE SPONSORIZATA DE ALICE RATYIS.
Comuna Butimanu, Jud. Dambovita
Persoana de contact
Sanda Andrei
tel. 0723567131

fundatia_coltalb@yahoo.com
sanda_andrei@yahoo.com

SHARETRANSLATE

Adauga bannerul nostru pe siteul tau

Insereaza urmatorul cod pe siteul tau
<a href="http://www.fundatiacoltalb.ro"><img src="http://fundatiacoltalb.ro/images/banner.jpg" /></a>

LOGIN

User:  

Parola:

Descarca aici formularul 230 privind destinatia sumei reprezent├ónd p├ón─â la 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii ┼či pensii


┬ę Copyright Fundatia Colt Alb 2023. Toate drepturile rezervate.
Site realizat de Adriana Zidu