Fundatie pentru protectia
animalelor

Adopta un catel Fii voluntar Doneaza

Fundatia pentru protectia animalelor "COLT ALB" a fost creata in anul 1992, gratie initiativei si eforturilor regretatei Dr. Vet. Ruxandra Nicolescu, persoana de o inalta tinuta profesionala si morala care a militat de-a lungul intregii vieti pentru protectia animalelor si educarea populatiei in spiritul dragostei fata de acestea.Animalele fac parte din viata noastra, indiferent ca avem sau nu unul acasa. Considerati prietenii omului, cainii ne umplu sufletele de bucurie si ne aduc zambetul pe buze chiar in momente grele din viata. Cei care au un stapan sunt animale fericite, care duc o viata decenta.

Exista in acelasi timp cainii comunitari, care au fost abandonati de stapani si au ajuns in adaposturile canine. Acestia nu duc o viata prea buna, chinuindu-se sa traiasca de la o zi la alta si sperand ca intr-o zi vor gasi si ei o persoana care sa-i adopte, sau cel putin care sa aiba grija de ei asa cum se cuvine. Daca iubesti animalele, este important sa stii ca poti face ceva pentru ei: fie poti adopta un caine, fie poti face voluntariat in cadrul adaposturilor canine, sau poti dona bani ori mancare.

Doneaza hrana si accesorii

Poti dona saci cu mancare pentru animale si/sau diferite accesorii precum boluri pentru apa si mancare sau chiar jucarii speciale pentru ros.

Fii voluntar in timpul liber

Indiferent ca salvezi un caine de pe strada, pierdut de stapanii lui si incerci sa-l readuci acasa, sau te orferi voluntar la un adapost canin pentru a ajuta la ingrijirea animalelor de acolo, gestul tau poate fi considerat un exemplu demn de urmat pentru societate. Pentru a incepe voluntariatul, ia legatura cu unul centrele de adapost din apropierea casei tale. Afla cum ii poti ajuta si daca te poti descurca in acele conditii. Daca te suprasoliciti fizic sau psihic, nu vei putea sa fii de folos cu adevarat. Este posibil sa nu te simti confortabil lucrand cu animale pe care nu le cunosti. Insa, nu este cazul sa renunti. Poti face alte lucruri precum: sa raspunzi la telefon, sa te ocupi de site-ul organizatiei, sa pregatesti mancarea pentru catei etc. Daca iti doresti cu adevarat sa faci ceva pentru animale poti gasi o activitate prin care sa te faci util. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa cauti un centru de adapost din apropierea casei tale sau sa intrebi un medic veterinar ce ti-ar recomanda pentru voluntariat. In general medicii cunosc centrele de adapost si stiu unde este mai mare nevoie de voluntari.

Avem nevoie de voluntari pentru urmatoarele servicii:

-sa faca poze in vederea adoptiei, cainilor si pisicilor de pe strada, ingrijite de persoane in varsta
-sa transporte animalele bolnave la cabinetul veterinar cu masina lor personala
-sa lipeasca afise si sa imparta flututurasi
-sa verifice pisicile si cainii adoptati
-sa parcurga drumuri cu acte (de ex. la organele abilitate de stat sa pedepseasca cruzimile impotriva animalelor)
-sa ajute la reparatii (de ex la reparatia custilor, a acoperisului)
-sa ajute la curatenie Vino ca voluntar la adapostul Fundatiei Colt Alb. Cainii vor fi bucurosi sa-i plimbi si sa te joci cu ei. Suna la 0723.567.131 si vei primi detalii privind activitatea de voluntariat.


Comuna Butimanu, Jud. Dambovita
Persoana de contact
Sanda Andrei
tel. 0723567131

fundatia_coltalb@yahoo.com
sanda_andrei@yahoo.com

SHARETRANSLATE

Adauga bannerul nostru pe siteul tau

Insereaza urmatorul cod pe siteul tau
<a href="http://www.fundatiacoltalb.ro"><img src="http://fundatiacoltalb.ro/images/banner.jpg" /></a>

LOGIN

User:  

Parola:

Descarca aici formularul 230 privind destinatia sumei reprezentând până la 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii şi pensii


© Copyright Fundatia Colt Alb 2023. Toate drepturile rezervate.
Site realizat de Adriana Zidu